Deputatul liberal Adrian Miuțescu a mers vineri pe șantierul Tronsonului 5, Curtea de Argeș-Pitești, al Autostrăzii Pitești-Sibiu. Acesta a vorbit cu reprezentanții constructorului și s-a interesat de stadiul lucrării – una de suflet pentru deputatul liberal argeșean. De altfel, acesta a monitorizat lucrările de pe tronsonul Pitești-Curtea de Argeș încă de la începutul lor, în vara acestui an.

Proiectul este unul amplu și cuprinde realizarea a 3 noduri rutiere (la Curtea de Argeș, Băiculești și Bascov), 13 poduri, 3 pasaje, un viaduct, 2 spații de servicii și 2 centre de coordonare și întreținere.

„Vreau să ne asigurăm că se lucrează, este un proiect extrem de important pe care îl urmăresc îndeaproape. Din discuțiile avute cu cei de la firmele de pe șantier, se lucrează pe 30-35% din traseu, în diferite zone: la Zigoneni, la Tutana, la Băiculești și în zona Borlești. Avem speranța că acest tronson de autostradă, foarte important pentru economia Argeșului, va fi finalizat în anul 2024”, a declarat deputatul liberal Adrian Miuțescu.

Vă amintim că, pentru acest tronson de autostradă, contractul de execuție a fost semnat la Pitești, în mai 2020, în prezența premierului de atunci, Ludovic Orban și a deputatului Adrian Miuțescu. Contractul cu firma Astaldi are o valoare de 356 milioane de euro.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.