Aşa cum v-am informat zilele trecute, duminică, primarul Ion Doru Smădu a organizat în colaborare cu DSP şi Prefectura Argeş o campanie de vaccinare în incinta Târgului Săptămânal. Cortul în care s-a desfăşurat a fost luat cu asalt de către doritori de vârste diferite, care au format pe alocuri cozi la intrare.

„Mă bucur să vă anunţ că acţiunea noastră a fost una de succes, iar ieri, la Domneşti, s-au imunizat un număr de 130 de persoane. Vaccinurile avute la dispoziţie de către echipa mobilă au fost Pfizer şi Johnson&Johnson, iar distribuţia a fost de 90 de vaccinaţi cu primul tip şi 40 cu al doilea. Oamenii sunt conştienţi că vaccinul este cea mai bună armă pe care o avem la ora actuală la dispoziţie în lupta cu acest virus nenorocit care ne-a dat tuturor existenţa peste cap. Ţin să vă anunţ că şi duminică, 31 octombrie 2021, vom organiza o acţiune similară şi îi invit pe această cale pe domnişani şi pe cetăţenii din localităţile apropiate să participe cu încredere. Repet: vaccinarea este gratuită, ne este la îndemână şi ne protejează de formele severe ale bolii!”, ne-a declarat primarul Ion Doru Smădu.

De altfel, domnia sa a fost felicitat pentru reuşita campanie de vaccinare şi de către noul prefect, Radu Perianu, aflat în teritoriu, la Morăreşti, acolo unde incidenţa cazurilor de COVID-19 ajunsese duminică la un îngrijorător 19,54 la mie. Acolo, primarul Gheorghe Purcaru era la datorie în centrul de vaccinare alături de echipa medicală şi de primarul Dragoş Boncea, din comuna vecină, Poienarii de Argeş, acolo unde rata de infectare scăzuse la 6,47 la mie…

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.