Odată cu venirea anotimpului cald, serile de weekend, în Pitești, oferă încă o atracție celor care și le petrec în centrul orașului: spectacolul de lumini și sunet al fântânii muzicale din Piața Primăriei!

De vineri, 17 iunie, aceasta revine la programul de vară, jocurile de apă și lumină, sincronizate cu sunetul pieselor muzicale alese, putând fi admirate, în fiecare weekend, de vineri până duminică, în intervalul orar 21:30-22:00.

Fântâna muzicală din Piața Primăriei Pitești a fost inaugurată în anul 2008, de Zilele Orașului Pitești, având forma unui sector de cerc și fiind dotată cu jeturi prin care este aruncată apa, la o înălțime de maxim 10 m. Reflectoarele au lumină dinamică și pot genera un spectru larg de culori, fântâna funcționând pe baza unui soft specializat, care sincronizează sunetul (piese muzicale) cu jeturi de apă și lumini.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.