Ani buni, marile proiecte de infrastructură s-au întins pe kilometri. Nu de asfalt, ci de hârtii, studii de fezabilitate schimbate de la un mandat la altul, cu costuri deloc de neglijat.

Cu atât mai mult m-am bucurat să aflu, astăzi, că graficul de lucrări la Autostrada Pitești-Sibiu este mai înaintat decât cel prevăzut în contract. Vom avea și o bretea de legătură cu Piteștiul, ceea ce este extrem de important pentru traficul și așa strangulat din orașul nostru.

Pentru noi, pentru piteșteni, autostrada înseamnă mai mult decât ușurarea considerabilă a accesului rutier către zona Ardealului și Europa. Această autostradă ne oferă premisele unei viitoare dezvoltări economice. Sunt convins că vom deveni mult mai tentanți pentru potențialii investitori și poate așa vom avea, în sfârșit, parcurile industriale pe care ni le dorim de atâta vreme.

De asemenea, autostrada va veni cu beneficii nu doar pentru Dacia Renault, ci și pentru marii transportatori și multe alte business-uri care depind de o infrastructură corespunzătoare.

Autostrada Pitești-Sibiu ne-ar putea aduce, iată, mai multe beneficii decât ne-a adus o administrație lipsită de performanță!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.