Miercuri, 27 aprilie, începând de la orele 15.00 va avea loc şedinţa ordinară a lunii aprilie a Consiliului Local Curtea de Argeş cu următoarea ordine de zi:

  1. Aprobarea procesului verbal încheiat în şedinţa din data de 06.04.2022.
  2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al S.C. SALUBRITATE PUBLICĂ URBANĂ SRL pentru anul 2022.
  3. Proiect de hotărâre privind înființarea Comisiei speciale pentru numărarea voturilor, a duratei de funcționare și pentru aprobarea componenței acesteia.
  4. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local în Consiliul de Administrație al Bibliotecii Municipale Curtea de Argeș.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea conturilor anuale de execuție a bugetelor pentru anul 2021.
  6. Proiect de hotărâre privind modificarea punctului nr. 2 din anexa la H.C.L. nr. 3/2022 pentru aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ de stat și particular preuniversitar a municipiului Curtea de Argeș pentru anul școlar 2022-2023.
  7. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2022.
  8. Proiect de hotărâre pentru aprobarea participării în cadrul proiectului finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență P.N.R.R., Componenta C10-Fondul Local, apel proiect „I.4 Elaborarea/actualizarea în format GIS a documentelor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană”, cu proiectul având titlul: „Actualizarea integrală în format GIS a Planului Urbanistic General (P.U.G.) al Municipiului Curtea de Argeș și a Regulamentului Local de Urbanism (R.L.U.) aferent acestuia”, precum și aprobarea Notei de Fundamentare a investiției și a cheltuielilor legate de proiect.
  9. Proiect de hotărâre pentru aprobarea participării în cadrul proiectului finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență P.N.R.R., Componenta C10-Fondul Local, apel proiect „I.4 Elaborarea/actualizarea în format GIS a documentelor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană”, cu proiectul având titlul: „Elaborarea în format GIS a Planului Urbanistic Zonal a Zonei Centrale (P.U.Z.C.P.) a Municipiului Curtea de Argeș”, precum și aprobarea Notei de Fundamentare a investiției și a cheltuielilor legate de proiect.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții la Spitalul Municipal Curtea de Argeș pentru anul 2022.

Vom reveni cu amănunte!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.