În conformitate cu Ordinul nr. 2701 din 30 decembrie 2010 emis de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru aprobarea “Metodologiei de informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi urbanismul”, aducem la cunoştinţă vecinilor şi publicului interesat de a veni cu eventuale observaţii şi sugestii asupra etapei a II-a a propunerilor preliminare a Planului Urbanistic Zonal pentru introducere în intravilan (parţial) şi stabilire reglementări „CONSTRUIRE RESTAURANT, CĂBĂNUŢE TIP A-FRAME, SPAŢII PARCARE, ALEI PIETONALE, ÎMPREJMUIRE ŞI SISTEMATIZARE TEREN” parţial intravilan, parţial extravilan, str. Tarniţa, nr. 64, mun. Curtea de Arges, judeţul Argeş, identificat prin C.F. nr. 82147 a Curtea de Arges, Nr. Cadastral 82147, în suprafaţă totală de de 4.295 mp.

PUBLICUL ESTE INVITAT SĂ TRANSMITĂ OBSERVAŢII asupra documentelor expuse/disponibile la sediul Primăriei Municipiului Curtea de Arges, B-dul Basarabilor nr. 99, precum şi la adresele de e-mail: urbanism@primariacurteadearges.ro, primariacurteadearges@yahoo.com, urbdesign2020@gmail.com, în perioada 31.07.2023-14.08.2023, între orele 10.30-14.30 şi să PARTICIPE la DEZBATEREA PUBLICĂ ce va avea loc în data de 11.08.2023, ora 10:30, Sala de Consiliu a Primăriei.

Persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: arh. Alexandra Lăzărescu, Arhitect şef, Curtea de Arges, B-dul Basarabilor nr. 99, camera 29, telefon 0248/721.033, int. 125.

Observaţiile sunt necesare în vederea redactării raportului informării şi consultării publicului privind etapa propunerilor preliminare, a elaborării propunerilor finale şi, ulterior, aprobării documentaţiei.

Răspunsul la observaţiile transmise va fi pus la dispoziţia publicului în scris, în termen de 10 zile de la răspunsul argumentat al iniţiatorului P.U.Z.-ului şi publicat pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Curtea de Argeş.

Arh. Alexandra Lăzărescu

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.