Cea de-a X-a ediție a Festivalului „Tradiţii Argeşene” din comuna Corbeni a fost o reușită și a reunit și în acest an meșteri populari, artiști plastici, producători de alimente și băuturi naturale, totul acompaniat cu muzică, dans și voie bună.

La Corbeni, un loc binecuvântat de Dumnezeu cu frumuseți aparte, respectul pentru tradiții și meșteșuguri este la loc de cinste, iar festivalul care s-a încheiat duminică este o dovadă în plus în acest sens.

Echipa PSD Argeș a fost și de această dată alături de primarul Nicolae Dinică și de gospodarii din Corbeni. Au fost la Corbeni ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, vicepreședinții Consiliului Județean Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, consilierii județeni Bogdan Bălan, Monalisa Ioniță, Vasile Negoescu și primarul comunei Băiculești, Niculaie Dragnea.

„Nu aveam cum să lipsesc de la acest eveniment frumos de la Corbeni! Îl felicit pe domnul primar Nicolae Dinică pentru că a organizat totul ireproșabil. Dumneavoastră, cei care sunteți astăzi prezenți aici, fiți iubitori de trecut și de tradiții și îndrăgostiți de viitor. Copii, aveți multe de învățat de aici, să îndrăgiți tradițiile românești și să cunoașteți istoria! Să fiți fericiți și să ne revedem sănătoși!” – Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.

„Avem împreună o misiune importantă! Cel mai important lucru este de a pune sămânța identității noastre și de a o transmite copiilor noștri din Muscel și din Argeș. Mă bucur ce văd acum la Corbeni, la cea de-a X-a ediție a Festivalului Tradiții Argeșene, îmi dă încredere că avem toate șansele să avem ediții milenare, fiindcă Corbeniul este o localitate milenară a Argeșului!” – Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale.

Primarul Nicolae Dinică și Consiliul Local Corbeni au primit din partea Consiliului Județean Argeș o diplomă de excelență pentru păstrarea și promovarea valorilor tradiționale locale și pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală, economică și socială a comunității.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.