Marţi, la sediul primăriei locale a avut loc o acțiune de vaccinare a cetățenilor din comună împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2. Vaccinarea a fost realizată de către o echipă medicală din cadrul Centrului Curtea de Argeș, în total fiind imunizate 81 de persoane: 45 cu vaccinul Johnson&Johnson (prima doză) şi 36 cu vaccinul produs de Pfizer-BioNTech (prima doză, rapelul şi doza booster).

„Echipa medicală se va deplasa din nou în comună după data de 7 decembrie 2021 pentru a efectua rapelul pentru cei care s-au vaccinat marţi cu prima doză a vaccinului Pfizer. Această campanie va creşte procentul de vaccinare al populaţiei din comună, acesta situându-se, în prezent, la 20,05%. Avem convingerea că acțiunea de marţi va contribui semnificativ la reducerea incidenţei de infectare din localitate. În acest moment, în comuna Muşătești, incidența de infectare cu SARS-CoV-2 este de 9,97 la mia de locuitori, una dintre cele mai ridicate din județul Argeș”, au declarat reprezentanţii administraţiei publice din comuna amintită.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.