Ministrul Adrian Ioan Veştea a semnat, astăzi, 39 noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 394.063.208,41 lei. Din Argeş, la Ministerul Dezvoltării s-a prezentat primarul Dumitru Secăreanu, din comuna Dâmbovicioara, cel care a semnat contractul pentru „Actualizare proiect – canalizare ape uzate menajere în satul Podu Dâmboviței, din stațiunea turistică de interes național, comuna Dâmbovicioara, județul Argeș, în valoare de 10.000.000 lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează modernizarea infrastructurii rutiere, construirea unor poduri, precum și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

„Continuăm dialogul constructiv, susținem dezvoltarea echilibrată a tuturor regiunilor României și sunt sigur că proiectele finanțate de Ministerul Dezvoltării vor deveni, treptat, realitate și vor contribui la îmbunătățirea calității vieții oamenilor”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Anexa cu lista contractelor semnate și Galeria foto (parola: comunicare) pot fi accesate aici: https://www.mdlpa.ro/…/ministruladrianvesteasemnarecont…

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.