Cea mai proaspătă filială din judeţ a formaţiunii politice conduse de George Simion, constituită în data de 8 mai 2022, anunţă organizarea primei acţiuni în urbea Basarabilor. Sub sloganul „AUR – alături de argeșeni!”, echipa condusă de liderul interimar al organizaţiei, Gina Grigorescu, va amplasa un cort în zona Romarta şi îi aşteaptă pe cetăţeni pentru un dialog viu şi sincer şi pentru găsirea soluţiilor legale la problemele pe care aceştia le vor aduce la cunoştinţa partidului amintit.

„Alianța pentru Unirea Românilor Curtea de Argeș te ascultă! Vino mâine, 3 iunie, în intervalul orar 10.00-11.00 și 17.00-18.00, la cortul amplasat în zona Romarta și spune-ne problema ta. Împreună vom încerca să găsim soluţii de rezolvare şi să te îndrumăm către factorii de decizie. Pentru că nouă ne pasă, alături de tine suntem mai puternici, iar acum ai o alternativă serioasă care să-ţi reprezinte interesele!”, ne-a informat Gina Grigorescu, preşedinte interimar AUR Curtea de Argeş.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.