Primarul Constantin Oancea a fost desemnat astăzi să candideze pentru un nou mandat la Mușătești. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, a condus lucrările Adunării Generale a organizației locale PSD și a subliniat faptul că există un parteneriat puternic între administrația locală din Mușătești și C.J. Acest lucru se reflectă în numeroasele investiții pe care C.J. le-a cofinanțat sau finanțat integral în localitate.

„Primarul Constantin Oancea a fost mereu alături de întreaga comunitate! Implicarea sa în dezvoltarea comunei este totală. În comuna Mușătești, în administrația Constantin Oancea au fost atrase sume incredibile pentru investiții. Numai pe Programul Aghel Saligny sunt proiecte foarte mari: 4 milioane de lei pentru alimentare cu apă, 15,4 milioane de lei pentru canalizare, 8,4 milioane de lei pentru modernizare drumuri, 7,6 milioane de lei pentru înființare sistem de alimentare cu gaze naturale. Toate acestea în condițiile în care întregul buget al comunei este de trei ori mai mic decât suma pentru sistemul de canalizare! Și sumele pe care Consiliul Județean le-a alocat sunt consistente. Asta înseamnă un primar gospodar și o administrație performantă!”, a declarat Ion Mînzînă.

„Tot ceea s-a realizat la Mușătești s-a datorat muncii noastre susținute pe plan local și implicării și sprijinului echipei PSD Argeș, începând cu Consiliul Județean și domnul președinte Ion Mînzînă și continuând cu parlamentarii noștri. Obiectivul meu este unul singur pentru perioada următoare: să continui să muncesc împreună cu cetățenii și cu dvs. pentru modernizarea comunei Mușătești!”, a declarat Constantin Oancea.

Au participat la Adunarea Generală de la Mușătești deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, primarii Niculaie Dragnea de la Băiculești, Florian Bucălie de la Mălureni și Gabi Șerbănoiu de la Stâlpeni, Iustin Dejanu, director Muzeul Golești, consilieri județeni și locali, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Loredana și Nicolae Stancu.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.