Astăzi a avut loc Adunarea Generală a PSD Mălureni, în care președintele organizației locale, Florian Bucălie, a fost desemnat cu unanimitate de voturi să candideze pentru un nou mandat de primar al comunei Mălureni.

Florian Bucălie și echipa PSD au demonstrat că se poate și la Mălureni! Investițiile realizate în infrastructura rutieră, infrastructura de educație și cea socială au îmbunătățit semnificativ viața cetățenilor. Multe dintre acestea au fost făcute cu sprijinul nemijlocit al Consiliului Județean Argeș.

Președintele C.J. și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, a condus lucrările Adunării Generale de la Mălureni. „În ultimii trei ani și jumătate, echipa PSD a demonstrat că are vocația de a construi atât la nivelul județului Argeș, cât și aici, la Mălureni, unde au fost făcute investiții și cu fonduri europene, și cu fonduri guvernamentale. Consiliul Județean a alocat, de asemenea, sume importante de bani pentru proiecte în infrastructura rutieră, pentru rețeaua școlară, pentru sistemul public de iluminat… Banii de la Consiliul Județean au fost alocați pentru comunitate ca urmare a proiectelor inițiate de primarul Florian Bucălie. Sunt cofinanțări prin care noi încercăm să ajutăm toate comunitățile locale să aibă minimum de confort. Facem echipă pentru Mălureni și pentru Argeș!”, a declarat Ion Mînzînă.

„În acest mandat am beneficiat la Mălureni de sprijinul Consiliului Județean, al parlamentarilor PSD de Argeș și al echipei guvernamentale. Am făcut împreună lucruri pe care mulți nu le credeau posibile, cum ar fi modernizarea Drumului 216 Zărnești-Popeasca-Măneșteni. Avem numai pe Programul Național Anghel Saligny proiecte de dezvoltare de 13,5 milioane de lei. Sunt convins că administrația locală și cetățenii din Mălureni vor avea aceeași susținere în continuare!”, a declarat Florian Bucălie.

La Mălureni au fost astăzi și deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, primarii Niculaie Dragnea de la Băiculești și Gabi Șerbănoiu de la Stâlpeni, Iustin Dejanu, directorul Muzeului Golești, consilieri județeni și locali, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Loredana și Nicolae Stancu.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.