Numele primarului Gheorghiță Boțârcă este sinonim cu modernizarea și dezvoltarea Topoloveniului. Nu întâmplător, orașul de pe Valea Cârcinovului se numără printre așezările urbane din România cu cea mai puternică dezvoltare, totul grație proiectelor cu fonduri locale, județene, guvernamentale și europene pe care administrația Gheorghiță Boțârcă le-a implementat. Este firesc, așadar, ca Gheorghiță Boțârcă să se bucure de un grad mare de încredere și apreciere din partea locuitorilor, iar astăzi a fost desemnat să candideze pentru un nou mandat de primar din partea PSD.

La evenimentul de lansare a candidaturii lui Gheorghiță Boțârcă pentru un nou mandat de primar al orașului Topoloveni au fost prezenți și Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, precum și parlamentari, primari, consilieri județeni, locali și numeroși susținători.

„Recent, Primăria Topoloveni a primit o diplomă de excelență pentru management eficient prin investiții cu impact pentru comunitate. Nu este întâmplătoare această distincție, deoarece Topoloveniul este un exemplu de bune practici! Primarul Gheorghiță Boțârcă a reușit să facă din Topoloveni un oraș din România care arată că se poate! Eu și Consiliul Județean, precum și echipa de parlamentari a PSD Argeș, am fost, suntem și vom rămâne în continuare alături de Gheorghiță Boțârcă și de comunitatea din Topoloveni!”, a declarat Ion Mînzînă.

„Gheorghiță Boțârcă este cu adevărat omul care sfințește locul! Orașul Topoloveni a ajuns un reper din punct de vedere al atragerii de fonduri și implementării de proiecte cu efecte imediate în îmbunătățirea condițiilor de trai pentru întreaga comunitate. Numai prin Programul Anghel Saligny sunt proiecte în Topoloveni în valoare de peste 9 milioane de lei pentru modernizarea străzilor. Iar proiectele cu fonduri europene derulate aici au fost evidențiate la nivelul întregii Regiuni de Dezvoltare Sud Muntenia. Mâna de gospodar a lui Gheorghiță Boțârcă se vede de departe! A demonstrat că iubește enorm acest oraș în care s-a născut și pe care acum îl conduce cu grijă și mult respect față de concetățeni!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

„De fiecare dată când vin la Topoloveni se văd schimbări. Se investește în infrastructura de drumuri, de învățământ, de utilități, în cultură și sport. Gheorghiță Boțârcă este un primar care prin tot ce face își pune amprenta asupra dezvoltării și modernizării acestui oraș. Este un primar de la care cu toții cei care conducem comunități locale am avut și avem de învățat. Felicitări și mult succes în continuare!”, a declarat Cristian Gentea.

„Toată viața mi-am dedicat-o acestui oraș. Aici m-am născut, aici am crescut, aici mi-am dorit să dau înapoi cât mai multe fapte și lucruri bune comunității care m-a susținut și mă susține ca primar. Mulțumesc pentru încredere și susținere harnicilor locuitori din Topoloveni! Mulțumesc domnului președinte Ion Mînzînă, Consiliului Județean și parlamentarilor PSD împreună cu care fac echipă pentru dezvoltarea orașului! Este nevoie de unitate și muncă, iar astfel viitorul Topoloveniului și al Argeșului este asigurat!”, a spus Gheorghiță Boțârcă.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.