Ne exprimăm regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a fostului primar al orașului, col.(rtr) Constantin Ghigheanu, primul primar ales la Curtea de Argeș după 1989, iar gândurile noastre se îndreaptă în aceste momente spre familia, prietenii și toți cei apropiați lui.

Col.(rtr) Constantin Ghigheanu a primit ordinul de a înfiinţa, la data de 01.11.1981, Centrul de Instrucţie al Vânătorilor de Munte și a reușit, ca întemeietor şi prim comandant (până la 28.12.1986), să ridice această instituţie la nivelul celor similare din celelalte arme şi specialităţi militare. A fost comandantul Batalionului 33 Vânători de Munte Curtea de Argeș și primul președinte al Filialei Județene „Posada” a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere.

Dumnezeu să-l odihnească!

În numele Primăriei Municipiului Curtea de Argeș,
primar, ing. Constantin PANŢURESCU

–––––––––-

Echipa POLITIKIA.ro este alături de familia Ghigheanu în aceste momente grele prin care trece celui care a fost col.(rtr) Constantin Ghigheanu, fost comandant al Batalionului 33 Vânători de Munte Curtea de Argeș, fost edil-şef al municipiului Curtea de Argeş şi primul președinte al Filialei Județene „Posada” a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere.

Fie că dragostea familiei și a prietenilor să reprezintă sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească!

Cele mai sincere condoleanțe!

–––––––––-

Cu profund regret anunțăm trecerea în eternitate a col.(rtr.) Constantin Ghigheanu, fost comandant al Batalionului 33 Vânători de Munte Curtea de Argeș, locțiitorul comandantului Brigăzii 4 Vânători de Munte „Posada”, comandant al Centrului de Instrucție Predeal și primul președinte al filialei noastre.

Trupul neînsuflețit va fi depus în după amiaza zilei de 13 aprilie 2024 la Capela Bisericii „Sfinții Voievozi” – Bolniță.

Slujba de înmormântare și înmormântarea vor avea loc în ziua de 15 aprilie, orele 11.00, la Biserica „Sfinții Voievozi” Bolniță din Curtea de Argeș.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească la dreapta Sa!

Condoleanțe familiei îndoliate!

Preşedintele Filialei „Posada”, col.(rtr.) Laurenţiu DOMNIȘORU

Credit foto: Facebook Constantin Ghigheanu.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.