Astăzi au început lucrările de modernizare a Drumului Județean 739 Beleți-Zgripcești, în comuna Beleți-Negrești. Pe lângă asfaltarea propriu-zisă, care se face pentru prima oară, vor fi făcute și lucrări de suprastructură. Vor fi realizate șanțuri betonate, 5 podețe, dar și acces către toate proprietățile.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi pe șantier. “Ne dorim ca pe toate drumurile din județ – fie că sunt drumuri naționale, județene sau locale – să se circule în condiții cât mai bune. Am atras fonduri europene și guvernamentale, dar am alocat și fonduri de la bugetul județean. Pe acest drum – DJ 739 – lucrările vor fi gata la finalul acestui an. Pe multe alte drumuri județene sunt deja investiții de modernizare în derulare, dar vor începe și multe lucrări noi”, a declarat Ion Mînzînă.

Lungimea tronsonului pe care se fac lucrările este de aproape 2,5 km. Investiția este finanțată integral de la bugetul Consiliului Județean Argeș.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.