ℹ Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și Federația Română de Gimnastică, organizează Concursul Național de Gimnastică Acrobatică și Gym for All – „Cupa Pitești”, ediția a VII-a, eveniment care se va desfășura sâmbătă, 13 aprilie, între orele 10:00 și 16:00, la Sala Sporturilor din Pitești.

🤸‍♀️ Concursul, coordonat de antrenoarea Nicoleta Andrei, arbitru internațional de gimnastică și membru în comitetul tehnic al Federației Române de Gimnastică, va cuprinde probe la gimnastică acrobatică și gym for all, discipline nou-înființate în România, sub patronajul Federației Internaționale de Gimanstică (FIG).

🏆 În competiție s-au înscris peste 200 de sportivi de la cluburi de gimnastică din țară afiliate la Federația Română de Gimnastică. Juriul va fi format din arbitri federali, foști campioni de gimnastică, printre care se numără: Dora Vulcan, Andreea Petcu, Valentin Badea, Radu Cojocaru.

🆓 Concursul Național de Gimnastică Acrobatică și Gym for All – „Cupa Pitești”, ediția a VII-a, face parte din calendarul competițional al Federației Române de Gimnastică pe anul 2024. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile

#gym4all #acasălapitești #orașalsportului

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.