Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost din nou alături de primarul Ion Gîrleanu în mijlocul cetățenilor din Bogați. Președintele C.J. și primarul s-au întâlnit cu oamenii în Parcul Tineretului din localitatea care a cunoscut o dezvoltare fără precedent în mandatele edilului-şef Ion Gîrleanu și care a beneficiat de sprijin constant din partea Consiliului Județean și a parlamentarilor PSD de Argeș.

„Avem un parteneriat de lungă durată cu primarul Ion Gîrleanu și cu cetățenii din comuna Bogați. Am lucrat și lucrăm împreună în beneficiul locuitorilor din această zonă, iar investițiile făcute vorbesc de la sine despre implicarea și seriozitatea noastră. Ne preocupă, pe lângă investițiile în infrastructura rutieră, de utilități sau în educație, să asigurăm și servicii medicale adecvate imediate. Să știți că domnul primar Gîrleanu face eforturi considerabile pentru ca cetățenii din comună să aibă toate condițiile necesare. Să ne gândim fie și numai la ce înseamnă să susții financiar un centru de permanență cum este cel de aici, de la Bogați, pentru ca oamenii din această comună să aibă servicii medicale imediate!… Sunt eforturi susținute, conjugate, dar pe care merită să le facem împreună cu administrația locală pentru ca oamenii din Bogați să aibă cele mai bune condiții de trai”, a declarat Ion Mînzînă.

La Bogați au fost prezenți în mijlocul cetățenilor și senatorul Cristina Stocheci și Dumitru Tudosoiu, fiu al satului, inspector școlar general al județului și consilier local al municipiului Pitești din partea PSD.

Material realizat de către S.C. ALECO MEDIA PRESS S.R.L., editor al site-ului www.politikia.ro, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar: 21240002.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.