Cetățenii din Pitești au votat majoritar pentru PNL și USR, nu au votat o majoritate monstruoasă procurată la bucată. Astăzi am fost jigniți și nu am avut dreptul să luăm cuvântul să ne apărăm, pentru că primarul și-a „tras” o majoritate cu oameni care și-au pus interesele personale mai presus de interesele cetățenilor.

Am fost jigniți pentru că am avut „tupeul” să ne abținem la anumite proiecte de hotărâre tocmai în interesul cetățenilor, am avut îndrăzneala să nu înghițim pe nemestecate tot ce ne propune primarul încă în funcție, am avut „neobrazarea” să ne abținem pentru că am considerat că sumele care sunt propuse a se cheltui sunt mult prea mari. Iar punctul culminant a fost când ni s-a spus ca „nu suntem sănătoși la cap” să ne abținem la modernizarea unui loc de joacă în valoare de… 3, 4 sau chiar 15 miliarde de lei vechi!

Domnule inspector școlar general, copiii noștri sunt la fel de importanți ca ai dumnevoastră; copiii piteștenilor au nevoie de locuri de joacă, dar probabil că funcția publică pe care o dețineti de mai bine de 8 ani v-a făcut să vi se pară normale costurile din sectorul public, care sunt cel puțin duble față de mediul privat, dacă nu chiar triple uneori. Vrem locuri de joacă moderne și sigure pentru copiii noștri, dar cu 15 miliarde vechi am putea amenaja de două ori mai multe!

Rușine să vă fie, nu asta înseamnă democrația, voi vreți să impuneți o dictatură în Pitești! Este inadmisibil ca președinta de sedința să permită să fim jigniți si să ni se taie microfonul. Pentru Ana Stan, care ne făcea proști că nu știm carte și nu înțelegem un text pe care nu l-am primit și care s-a dovedit a fi o bătaie de joc (o reabilitare de drum de țară, când nouă ni se cerea sa votăm amenajarea zonei limitrofe Pitești Arena), până și aerul din Pitești s-a îmbunătățit de când este în preajma actualului primar, doar a început să-l simtă.

În orice țară civilizată, o astfel de… persoană ar fi dispărut din forul decizional!

Pe 9 iunie, cetățenii vă vor demonstra că vă înșelați amarnic!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.