„Vrem să nu mai fim considerați ca cetățeni de periferie!” – cam acesta este of-ul oricărui cetățean care locuiește în oricare dintre cartierele Piteștiului. Nu că cei din centru ar fi mai fericiți, dar în cartiere mizeria este și mai evidentă, iar oamenii și mai revoltați.

Am întâlnit multă lume supărată în piața din Găvana. Comercianții sunt nemulțumiți că se iau decizii peste noapte fără a fi consultați sau fără să li se ofere alternative sau că administrația își aduce aminte de ei din patru în patru ani.

Noi continuăm să fim alături de oameni și să le spunem ce am făcut în acești patru ani și ce vrem să facem de aici înainte. Știm că neîncrederea este mare și este firesc după trei decenii de administrație lamentabilă a PSD, dar schimbarea nu poate veni dacă va fi ales același sistem care și-a dovedit în repetate rânduri limitele.

#Piteștiulmerită #UnPiteștiîncaremerităsătrăiești #ÎmpreunăschimbămPiteștiul

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.