La sediile Batalionului 33 Vânători de Munte „Posada” și Centrului de Perfecționare Tancuri și Auto „Colonel Pandele Predescu” din Pitești, în perioada 9-27 mai s-a desfășurat cursul de brevetare mecanic-conductor transportor amfibiu blindat (TAB), pentru structurile Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”.

În cele trei săptămâni, cursanții au fost pregătiți de instructori specializați din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte ”Sarmizegetusa”, dar și de instructorii Centrului de Perfecționare Tancuri și Auto ”Colonel Pandele Predescu”. Militarii au parcurs un program complex de pregătire care a cuprins atât o parte teoretică, cât și o parte practică.

La finalul cursului, în urma susținerii testului care a avut o probă teoretică și una probă practică, cei 51 de militari au primit brevetul de mecanic-conductor TAB.

Soldatul Liliana-Elena Dumitru, de la Batalionului 33 Vânători de Munte ”Posada”, a obținut cele mai mari note la evaluările finale, fiind și singura cursantă din promoție, astfel dovedind că prin perseverență și dedicație, orice este posibil. Felicitări tuturor absolvenților!

Căpitan Sebastian Alupoaei. Foto: Caporal Adrian Bobeanu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.