Stimați cetățeni,

O familie cu doi copii din Ștefăneşti, zona Enculești, are nevoie de ajutorul nostru după ce agoniseala de-o viață, casa, garajul și mașina au ars integral, în urma unui incendiu provocat de instalația electrică a mașinii.

Casa familiei din Enculești a luat foc în ziua de Paște. Incendiul a pornit din garaj şi, în scurt timp, a cuprins întreaga casă, focul distrugând totul în cale.

Rămaşi fără adăpost, părinţii şi cei 2 copii – 2 fete în vârstă de 7 și 13 ani – au nevoie de ajutorul nostru. Părinţii şi copiii locuiesc acum provizoriu la rude.

În sprijinul familiei au venit mai multe persoane care au aflat de necaz, însă casa trebuie refăcută din temelii, aşa că orice ajutor este binevenit!

Persoanele interesate să ajute familia o pot face în contul RO66 BACX 0000 0008 1966 3000, deschis pe numele propietarului Matei Nicoleta Elisa.

Telefon contact: 0743.866.202.

Primar, Nicolae Velcea

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.