În această săptămână, Portalul de ştiri POLITIKIA.ro a iniţiat o amplă campanie de implicare socială în ceea ce priveşte vaccinarea argeşenilor anti-COVID-19. Cifrele dureroase privind decesele în creştere şi rata de infectare care a explodat în judeţul Argeş ne-au determinat să luăm atitudine în faţa acestui virus nenorocit care ne-a dat tuturor vieţile peste cap şi, alături de personalităţi publice din mediul politic, administrativ, sportiv sau mass-media, am încercat să îi conştientizăm pe bunicii, părinţii şi copiii noştri – pe cei pe care îi iubim ca pe lumina ochilor – să meargă să se vaccineze, alegând să îi protejeze pe cei dragi şi, de ce nu, comunităţi întregi.

Totodată, prefectul de Argeş, Radu Perianu şi subprefecţii Lucian Ionescu şi Dragoş Predescu, alături de DSP şi cu sprijinul unor primari inimoşi, care conştientizează pericolul COVID-19 şi au cu adevărat dragoste de oameni, au deplasat caravane de vaccinare mobilă în comune şi au organizat maratoane sâmbătă şi duminică, între orele 08.00 şi 20.00, în municipiile Piteşti, Câmpulung şi Curtea de Argeş. Acolo, personalul din centre a fost suplimentat, cu această ocazie fiind mărit şi numărul de circuite, precum şi variantele de vaccinuri pe care populaţia le-a avut la dispoziţie. Nu uitaţi că, astăzi, până la orele 20.00, aveţi încă timp să vă imunizaţi!

Vă prezentăm în cele ce urmează clipul campaniei iniţiate de POLITIKIA.ro şi vă rugăm să ţineţi în continuare seamă de sloganul acesteia, „RIDICĂ MÂNECA! VACCINEAZĂ-TE!”:

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.