FC Argeș a efectuat miercuri al optulea transfer din această perioadă precompetițională. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere pe două sezoane cu Mike Cestor (30 ani).

Fundașul central a ajuns la Pitești din postura de jucător liber de contract, congolezul încheind conturile cu CFR Cluj acum patru luni. Sosit în Gruia în vara anului 2019, Cestor a cucerit în această perioadă două titluri de campion (2019-2020, 2020-2021).

Cotat de site-urile de specialitate la 750.000 de euro, Mike a jucat pe parcursul carierei la echipe precum AC Pisa, Leyton Oreint, Boreham Wood, Woking FC, SAS Epinal, Astra Giurgiu și CFR Cluj.

FC Argeș i-a mai transferat în această vară pe Cătălin Straton (32 ani, portar), Marius Constantin (37 ani, fundaș central), Dorian Bertrand (29 ani, mijlocaș stânga), Julio Donisa (28 ani, atacant), Andreias Calcan (28 ani, mijlocaș stânga), Antonio Jakolis (30 ani, extremă) și Fabio Vianna (23 ani, fundaș stânga).

Clubul FC Argeș îi transmite „Bine ai venit!” și îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet.

Fotbal Club Argeş Piteşti

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.