CS Mioveni a fost eliminată din 16-imi și a pierdut aseară calificarea în optimile Cupei, după ce a fost învinsă la penaltiuri de Rapid. La finalul timpului regulamentar a fost egal, după un joc sărac in ocazii. Scorul alb s-a menţinut și după 120 de minute, cu toate că echipa gazdă a forțat victoria și a ratat câteva ocazii bune.

CS Mioveni a fost eliminată la loteria penaltiurilor. Rusu a fost cel care, din păcate, a ratat pentru gazde, din primii 5. Giuleştenii, în schimb, au transformat toate loviturile, câștigând cu 5-4.

Partida de aseară a fost mai animată în prelungiri, atunci când galben-verzii au forțat golul. Astfel, în cele două reprize de prelungiri, Garutti, Cierpka, Coșereanu și Rusu au fost foarte aproape de gol. De partea cealaltă, Bălan a scăpat singur cu Ducan, dar de la 16 metri a tras pe lângă. Meciul s-a încheiat cu parada lui Drăghia, care a scos un gol ca și făcut, după o deviere din careul mic, din corner.

Au urmat penaltiurile, acolo unde Rapidul a fost mai norocoasă. Seria a fost deschisă de Cristea care a marcat, apoi Albu a egalat. Dumitriu a făcut 2-1, iar Raul Costin a marcat și el. Polonezul Cierpka înscris pentru Mioveni, iar Rareș Ilie a egalat cu emoții mari, mingea trecându-i lui Ducan printre mâini. A urmat Rusu, care a tras cu stângul puțin peste vinclu, iar Dandea a adus Rapidul în avantaj. La ultima serie, Iacob a egalat pentru Mioveni, dar Bălan a înscris golul victoriei și calificării giuleștenilor. CS Mioveni a fost eliminată astfel în prima fază a competiției KO.

Caseta tehnică

Mioveni: Ducan – Oancea, Iacob, Scarlatache (Garutti 79), Burnea (78 Cristea), Rădescu (68 Coșereanu) – Cierpka, Panait (43 Dumitriu) – Buziuc, Rusu, Sanoh (68 Șerbănică). Antrenor: Alexandru Pelici.

Rapid: Drăghia – Goge, Dandea, Săpunaru (73 Raul Costin), Florică (53 Junior Morais) – Albu, Pănoiu, Alami (44 Stahl) – Moise, Ben Marzouk (53 Bălan), Sefer (46 Ilie). Antrenor: Mihai Iosif.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.