CS Mioveni a pierdut nemeritat, vineri seară, meciul de acasă, cu Chindia Târgoviște, oaspeții impunându-se cu 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Popadiuc, în minutul 6, jucătorul Chindiei nefiind blocat la timp și a șutat imparabil de la 20 m. Gazdele au jucat mai bine, au dominat, dar au ratat mult, prin Rusu, Sanoh, Șerbănică și Buziuc. Cu toate acestea Mioveniul a reușit să marcheze în minutul 9, prin Garutti, dar arbitrul de tușă a ridicat eronat fanionul pentru un presupus ofsaid. Mai mult, în repriza secundă, Buziuc a fost lovit cu cotul în gură de Dinu, care i-a spart buza, însă arbitrul nici măcar după ce i-a văzut fața plină de sânge nu a dat nimic, nici fault, nici al doilea galben căpitanului oaspeților. De altfel, la aceeași fază, jucătorul oaspete s-a dat lovit și a ieșit pe margine, fiind înlocuit, acesta fiind conștient cu putea să primească roșu. CS Mioveni a rămas momentan pe locul 7 în clasament, cu 10 puncte. Etapa următoare, galben-verzii vor evolua în deplasare, la FC Voluntari, vineri, 17 septembrie, de la ora 18:00.

Caseta tehnică

Mioveni: Ducan – Rădescu (77 Oancea), Iacob, Garutti (46 Sanoh), Scarlatache, Șerbănică – Panait (81 Vereș), Dumitriu (77 Toma) – Buziuc, Cristea (66 Coșereanu), Rusu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, Paul Iacob, Dinu (49 Baxevanos) – Dulca, Popadiuc (84 Corbu) – Popa, Serban (77 A. Şerban), Neguţ – Florea (77 Kocic). Antrenor: Emil Săndoi.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.