Argeşenii au pierdut vineri seara, la scor, în deplasare, la FC Voluntari, gazdele impunându-se cu 4-0. La pauză a fost 0-0, iar partida a contat pentru etapa a IX-a din Liga 1. Galben-verzii au făcut o primă repriză bună, în care chiar au ratat trei mari oportunități de a înscrie. Astfel, Dumitriu, Rusu și Buziuc au fost foarte aproape de a deschide scorul, însă fie au fsot impreciși, fie portarul a intervenit. Gazdele au ratat și ele în minutul 16 o ocazie bună, Nemec și Lopes încurcându-se reciproc în careul mic.

Și repriza a doua a fost începută bine de către jucătorii argeșeni. Astfel, chiar dacă au primit gol în minutul 63, la o greșeală a apărării, nimic nu prevestea dezastrul din final. Rusu a fost din nou apoape de gol în două rânduri, Cristea a tras și el pe lângă, iar Cierpka a șutat peste în decurs de numai 8 minute. Au venit însă ultimele 10 minute, în care CS Mioveni a încasat încă trei goluri, contrat cursului jocului de până în acel moment. Mai întâi Nemec a scăpat de marcaj şi a majorat diferența din careul mic. Două minute mai târziu, Gheorghe a păcălit portarul, la o lovitură liberă și a înscris pe sub zid. În final, pe un contraatac, Costin a stabilit scorul final la 4-0, cu o reluare simplă din careul mic.

Caseta tehnică

Voluntari: Popa – Miranda, Tamaș, Armaș, Briceag (72 Vlad) – Ionuț Costin, Droppa, Vadim Rață (87 Meleke) – Da Lopes (83 Merloi), Adam Nemec (87 Angelov), Ion Gheorghe. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Mioveni: Popescu – Rădescu, Scarlatache, Garutti, Balaur (70 Cristea), Șerbănică – Dumitriu (84 Oancea), Vereș (70 Cierpka) – Toma (46 Dat), Rusu, Buziuc (61 Sanoh). Antrenor: Alexandru Pelici.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.