Au marcat: Morar (min. 8 autogol), respectiv Trif (min. 45+1), Șteau (min. 90+4).

FC Argeș a irosit o bună șansă de a urca pentru prima dată în acest sezon în zona locurilor de play-off după ce a pierdut cu 1-2 confruntarea din această seară, de pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaș, echipă care se zbate să evite retrogradarea.

Duelul de pe Stadionul „Nicolae Dobrin” a început bine pentru alb-violeți, care au deschis scorul după ce Morar a deviat cu capul în propria poartă o lovitură liberă bătută în forță de Ionuț Șerban. Raynov și Fatai au avut șansa de a mări avantajul argeșenilor pe tabela de marcaj, însă nu a fost inspirați la finalizare. Ardelenii au restabilit egalitatea în ultimele secunde ale primei reprize prin Răzvan Trif, cel care a profitat de o eroare colectivă a defensivei piteștene.

După pauză, FC Argeș putea da lovitura prin Arias, însă șutul acestuia a fost respins cu greu de Vâlceanu. Centralul Florin Andrei a refuzat echipei noastre o lovitură de la 11 m clară ca lumina zilei la un fault în careu al lui Matricardi asupra lui Șerban. Oaspeții puteau trece în avantaj pe tabelă prin Lixandru, care l-a pus la grea încercare pe Greab cu un șut de la 20 m, respins în lateral de portarul echipei noastre.

Mediașul a plecat cu toate punctele de la Pitești în ultimele secunde ale minutelor de prelungire după o greșeală colectivă a defensivei argeșene. Morar a trimis o pasă pe culoar printre trei adversari, Greab nu a reușit să-l blocheze pe Șteau, care a trimis în plasă din câțiva metri!

În urma acestui rezultat, FC Argeș a rămas pe locul 8, cu 27 de puncte, cu două mai puține decât FC Botoșani, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat vineri, de la ora 20.30, în deplasare, cu Rapid București.

Caseta tehnică

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Muşat – Meza Colli, Raynov – Işfan, Şerban (min. 80 Said), Dumitraşcu (min. 69 Viana) – Fatai (min. 46 Arias). Rezerve neutilizate: Croitoru, Moisie, Boldor, Teles, Honciu, Palic. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.

Gaz Metan: Vâlceanu – De Moura (min. 82 Șteau), Matricardi, Filip, Dobrescu – Lixandru, Deaconu (min. 62 Chamed), Alceus (min. 79 Francisco Junior), Trif (min. 62 Izata) – Irobiso (min. 62 R. Romeo), Morar. Rezerve neutilizate: Buzbuchi, Velisar, Horj. Antrenor: Ilie Poenaru.

Stadion: „Nicolae Dobrin”. Spectatori 600. Cartonașe galbene: Irobiso, Izata. Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş). A1: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ). A2: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe). Observator joc: Dan Potocianu. Observator arbitri: Ioan Onicaș.

Fotbal Club Argeş Piteşti. Foto: Gabriela Neacşu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.