La ora 11.11, pe calea ferată Curtea de Argeş-Piteşti a avut loc un incident grav, soldat cu o victimă. ISU Argeş a anunţat că un automotor Malaxa nu a mai putut evita un autoturism, mai exact o dubiţă a unei firme de curierat, la trecerea de calea ferată de la Băiculești, Zigoneni, şi a lovit-o în plin, aşa cum puteţi vedea şi din imagini.

La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim-ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ. În urma evenimentului a rezultat o victimă, șoferul maşinii, care prezenta un traumatism cranio-cerebral. Acesta a fost preluat de către echipajul SAJ şi apoi transportat la spital.

La momentul producerii evenimentului, în tren se aflau 10 persoane, niciuna dintre acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au acționat pentru eliberarea căii ferate cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare din dotarea autospecialei.

Poliţia a deschis un dosar de cercetare pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul rutier şi stabilirea vinovăţiilor.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.