Este o investiție finanțată integral din bugetul Consiliului Județean, care va fi finalizată în luna septembrie. Sunt patru kilometri de drum la standarde europene, cu lucrări complexe, inclusiv consolidări de mal.

Am investit în modernizarea drumurilor din multe localități ale Argeșului și vom continua să o facem, deoarece îmi doresc să avem în toate localitățile, indiferent de culoarea politică a primarilor, drumuri bune de care cetățenii, dar și agenții economici să beneficieze. La Mihăești avem un primar de toată isprava, iar buna colaborare între Consiliul Judeţean Argeş şi Primăria Mihăești reprezentată de primarul Andreea Crîmpiță-Matei va continua!

Luni am fost pe șantierul de acolo, însoțit de vicepreședintele Marius Nicolaescu, de administratorul public Cristian Puiu și primarul din Mihăești, Andreea Crîmpiță-Matei.

Material realizat de către S.C. ALECO MEDIA PRESS S.R.L., editor al site-ului www.politikia.ro, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar: 21240002.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.