VIDEO – Narcis Sofianu: „În judeţul Argeş există drumuri mult mai proaste decât cel de la Valea Danului!”

Liderul consilierilor judeţeni PNL Argeş, prezent în dialog cu colegul Edi Vasile, la POLITIKIA.ro, a abordat situaţia drumurilor judeţene din Argeş. Inevitabil, în discuţie s-a adus şi podul de la Valea Danului şi arterele care se prezintă deplorabil, pe alocuri. Legat de acest aspect, Narcis Sofianu a spus următoarele:

„Am postat periodic pe reţele de socializare şi ne-am implicat pentru rezolvarea problemelor ce ţin de starea drumurilor din această localitate. Din păcate, din cauza degradării podului, s-au pus în pericol şi lucrările pe care dl primar Vasile Preda a reuşit să le obţină la finanţare. Se punea problema că nu aveau pe unde să vină cu materialele, datorită tonajului maşinilor care aprovizionau cu asfalt, pentru realizarea lucrărilor de reabilitare şi asfaltare a infrastructurii rutiere locale. Acolo, e adevărat, şi cu sprijinul unor cunoştinţe – să zic – personale, s-a reuşit găsirea unei variante astfel încât contractul să poată fi derulat şi astfel să se realizeze acea investiţie.

Mai sus, pe partea de drum judeţean, în al treilea an de insistenţe pentru zona de Plaiu Oii, acolo unde nici 1 km nu exista, s-a reuşit să se facă nişte reparaţii. În continuare, de la Valea Danului în sus sunt câţiva kilometri într-o stare foarte proastă de întreţinere. Vă spun, totuşi, că în judeţul Argeş există drumuri mult mai afectate decât cel de la Valea Danului!”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

  • Multumim si liderului consilierilor judeteni PNL Arges, Narcis Sofianu, pentru implicare si reflectia realizata cu privire la situatia infrastructurii rutiere din judetul Arges.

leave a reply