Ministerul Educației și Cercetării a anunțat lista unităților de învățământ care vor primi finanțare din PNRR pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale.

Vă anunțăm, cu bucurie, că Școala Gimnazială Mușătești se numără printre acestea, valoarea totală a finanțării nerambursabile aprobate fiind de 1.208.745,89 lei cu TVA.

Dotările de care vor beneficia cadrele didactice și elevii noștri constau în: mobilier pentru laboratoare și sălile de clasă, materiale didactice și echipamente digitale pentru sălile de clasă și laboratoare (table interactive, sisteme tip desktop, tablete, laptop-uri, imprimante, camere video-conferinţă, routere Wi-Fi, scannere, sisteme de sunet ş.a.).

Le mulțumim celor implicați în scrierea acestui proiect, având certitudinea că noile echipamente vor contribui la digitalizarea procesului educațional din școala noastră!

Primăria comunei Muşăteşti

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.