Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia organizează, în data de 18 ianuarie 2024, concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Serviciului achiziții publice și asistență tehnică, la sediul central din municipiul Călărași.

Dacă ai studii superioare absolvite cu diplomă de licență în una dintre următoarele ramuri de știință – științe economice sau științe juridice sau în domeniul fundamental științe inginerești, minimum 3 ani vechime în muncă și capacitatea de a lucra în echipă, te așteptăm să te înscrii la concurs!

Poți trimite dosarul de înscriere online la adresa de e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro sau se depun la sediul central al ADR Sud-Muntenia până la data de 17.01.2024, ora 17.00.

Mai multe detalii despre concurs și bibliografie poți regăsi accesând următorul link: https://www.adrmuntenia.ro/concurs-incepand…/career/1826.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.