Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat proiectul de pe lista de sinteză a Companiei Naționale de Investiții, depus de municipalitatea piteșteană spre finanțare, în primăvara acestui an!

„Prin Programul Național de Construcții de Interes Public și Social am solicitat finanțare pentru un complex sportiv cu suprafață de joc de 35×45 m, cu covor de gazon artificial, suprafață flexibilă prin dimensiune pentru amenajarea a două terenuri simultane pentru competiții sportive juvenile și antrenament. Complexul va avea sală de recuperare sportivă, vestiare și o tribună acoperită de 190 de locuri!

Ministrul Cseke Attila, cel care ne-a vizitat special pentru discuții pe proiectele pe care Piteștiul și le dorește, ne-a sprijinit și a semnat ordinul prin care Obiectivul de investiții Construire Complex Sportiv, str. Costache Negri, Parc Ștrand, municipiul Pitești, județul Argeș are undă verde pentru finanțare! Ca și în cazul Sălii Polivalente, avem convingerea că va fi un obiectiv realizat și calitativ, și în termen!”, a declarat primarul Cristian Gentea.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.