După ce a irosit 1 miliard de euro pe achiziții supradimensionate de vaccinuri, pe care apoi ne-am străduit să le dăm de pomană, sau să le distrugem pentru că expiraseră, ministrul Ghinea de la USR a mai alocat o jumătate de miliard de euro pentru piste pentru biciclete. Nu orice fel de piste, ci unele pentru care prețul pe kilometru este cuprins între 100.000 și 200.000 de euro.

În afară de această sumă, 247,5 milioane de euro sunt pentru construcția a 3.000 de km de piste de bicicletă prin păduri, câmpuri sau pustietate, acolo unde există posibilitatea să nu ajungi nici cu mașina. Acești bani sunt din împrumuturi acordate de Comisia Europeană, în baza PNRR. Așadar, acești bani vor trebui restituiți. Bineînțeles că nu de noi, ci de copiii noștri.

Pentru irigații în agricultură, în vederea creșterea producției interne de cereale, n-au vrut ori nu i-a dus mintea să negocieze cu oficialii Comisiei Europene. Atât au putut cei de la USR: să-și bată joc de banii contribuabililor și să pericliteze și mai rău viitorul țării și al copiilor noștri!

Și ne mai mirăm că nu dăm înainte…

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.