Până la această dată, din totalul de 3.181 UAT-uri din România, au fost finalizate lucrări de înregistrare sistematică a proprietăților în 122 UAT-uri în integralitate, suprafața înregistrată fiind de peste 3 milioane de hectare. Numai în anul 2021 au fost finalizate lucrări de înregistrare sistematică în 24 de UAT-uri cu suprafața totală de 813.253,75 de hectare.

Dintre cele 660 de comune care beneficiază de finanțare europeană pentru realizarea cadastrului general, prin Programul Operațional Regional (POR), în 18 au fost încheiate lucrările și în 307 sunt în derulare lucrări de înregistrare sistematică. Pentru alte 297 de comune sunt în evaluare ofertele depuse și pentru 35 de UAT-uri este în pregătire licitația. Amănunte suplimentare puteţi afla accesând acest link: https://www.ancpi.ro/…/NOTA_privind_activitatea_ANCPI…

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.